Mýto pod Ďumbierom

Útulný Hotel Mýto*** sa nachádza uprostred prírody a je známy širokou ponukou športových aktivít. Je vhodným miestom nielen pre rodinnú dovolenku, ale aj pre firemné akcie s teambuildingom a rodinné stretnutia a svadby. Ak hľadáte aktívny oddych a prívetivé prostredie, vyberte si Hotel Mýto***.

Hotel Mýto*** je otvorený pre rodiny s deťmi. Disponuje rodinnými izbami a apartmánmi s možnosťou dvoch prísteliek. V hoteli nájdete detský kútik, samozrejmosťou sú detské postieľky a detské stoličky v reštaurácii s terasou.

Areál hotela Mýto*** je ako stvorený pre rôzne zábavné a športové aktivity. Najmenší hostia sa vyšantia v detskej zóne s hojdačkami, rodiny so staršími deťmi určite ocenia športoviská vhodné na hru tenisu, basketbalu, futbalu a iných aktivít. Po aktívnom oddychu je tu pre vás záhradný altánok na gril party alebo rodinnú opekačku.

Okrem outdoorových aktivít sa môžu rodiny zabaviť pri hre stolného futbalu, stolného tenisu, biliard alebo bowlingu.

Zimné športy

Vyskúšajte zimné športové aktivity v okolí Hotela Mýto***. Či už dávate prednosť lyžovaniu a snowboardovaniu, alebo si skôr vychutnáte skialpinistiku, vďaka ubytovaniu v Hoteli Mýto*** máte blízko k zjazdovkám ako sú Jasná, Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom či Čertovica

Kontakt na stredisko:

GPS: 48.865847, 19.646257

Hlavná 492
976 44 Mýto pod Ďumbierom

Otváracie hodiny:

Denne

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *